fredag, februari 10, 2006

Här skulle jag ägna mig åt lite seriöst bloggande. Men så kom det ju lite saker emellan.
- Kom på att jag hade ju köpt nya bh:ar. Ja, med en stor viktnedgång får man byta bh-storlek... Men vad jag inte förstår är varför alla butiker envisas med att deras bh:ar ska prydas av små rosetter eller glittrande grejer. Det strider mot min person att iklä mig 1) glitter 2) rosetter 3) spets. Fast det sista har jag börjat överse med. I alla fall var dessa rosetter tvungna att avlägsnas, innan de kunde hamna i lådan - jag kan väl ändå inte ha rosetter i underklädeslådan! Och det var ett minutiöst opererande med nagelsaxen... Det skapade också lite lätta nacksmärtor.
- Sen var Kelly Anne online på MSN, och vem kan motstå lite BS i som mest välutvecklade form..? Och så skulle hon skicka en fil som jag aldrig hann ladda ner... Trots bredband hinner jag inte ta ner filer. Men det är ju brandväggens fel... Fel och fel, jag är jättenöjd med att ha en brandvägg. Och nu är jag jättenöjd med att slippa att datorn börjar ringa, för att nån försöker kapa mitt modem.
- Och så började Let´s Dance. Ja, jag var ju helt besatt av Peter som Tone dansade med. Men nu är han ju inte med längre, så jag vet inte längre vad jag ska titta på. Men heja Viktor, då! Det krävdes i alla fall en massa preparering av soffan med kuddar och filtar. Men mysfaktorn går i taket... Synd att man sitter ensam då.

Och nu har jag glömt vad jag egentligen skulle skriva om...

Idag var en Inger-dag. Och jag var glad idag. Och så var jag förkyld. Så det blev ingen massage idag, bara prat. Och så blev det inget seriöst prat, eftersom jag ville behålla den glada känslan. Men det var kul ändå! Och hon lade in en del stärkande ord här och där. Jag har nog den bästa sjukgymnasten som finns.
Efteråt passade jag på att springa på Pelle. Och så lägger han in orden "Du, jag är ganska trött och hungrig..." Och? Jag sa ju inte att jag skulle göra nåt mer än att hälsa. Jag skulle ju hem och äta. Aja, jag uttryckte det inte så. Men jag hade ändå aldrig orkat hänga med upp till honom - först de där trapporna och sen innevärmen - och sen han... Nej, jag är ju sjuk. Jag ska vara hemma och ta det lugnt, skyddas från omvärlden.
Men jag tror att jag har bestämt mig för att prova honom. Jag har ju inget att förlora, bara massor att vinna - njutning till exempel... Och så behöver det inte bli så komplicerat, som det kan bli när man blandar in känslor och sånt.

Haha! Nu är jag bara jag! Och när jag mår så här bra tar jag inte skit från nån! Oavsett hur jag känner för den som försöker!
Idag är (var) en bra dag!

Seriöst bloggande?
- Nja, jag vet inte riktigt... Det blev en massa dravel, ungefär som när jag tänker då...
Men det finns ju ingen som tvingar dig att läsa vad jag skriver...

Inga kommentarer: